afsmeren met chocopasta?

Moderator: Chantal

Plaats reactie
roetje

afsmeren met chocopasta?

Bericht door roetje »

Dat kon hé? En mag het gewoon pure zijn? Of moet het witte of met hazelnoot zijn?
Heb hier gewone chocopasta van pure chocola staan? Kan dat? En even microgolf in om smeerbaarder te maken heb ik al gelezen?
Gebruikersavatar
Ilse501
J&J HAWAII
Berichten: 8929
Lid geworden op: di jul 27, 2010 10:22 am

Bericht door Ilse501 »

Ja, werkt prima. Alleen hoeft het echt maar een tel in de magnetron, anders is het te dun en loopt het zo van je biscuit af! En het is vreselijk lekker vind ik!
I l s e, mv B (03), J (04) & P (07)

Hoe dan ook, we redden het
roetje

Bericht door roetje »

eventueel wat boter doorheenmixen? wil natuurlijk net met lichte kleur werken hé...
of wat cacao bij de botercreme doen kan natuurlijk ook, wordt hij niet zo donker van ... of kan dat niet?
roetje

Bericht door roetje »

En kan je afsmeren met mengsel marscarponé, suiker en cacao?
Marscarpone is ook heel vet .. en niet zoveel vocht als slagroom?
witte chocolade pasta heb ik niet. En wordt hier niet gegeten, dus is zonde.
Gebruikersavatar
Chantal
J&J MALEDIVEN
Berichten: 13622
Lid geworden op: di jul 27, 2010 7:38 am

Bericht door Chantal »

hmm denk het niet hoor. ik denk toch dat er teveel water in zit. dan toch liever 1:1 botercreme maken. is ook wit. eventueel met een flinke lik chocopasta erdoorheen voor de smaak.
Chris 30-10-2005 en Femke 08-06-2007 en Mark 07-11-2011
roetje

Bericht door roetje »

ok dan ga ik nog naar winkel ;)
Plaats reactie