volgens mij wel hoor, maar dan moeten ze daarna wel in de koelkast bewaard worden.
ik zou het alleen niet zo lekker vinden denk ik..
Kom ik nog een keer hoor ... FOTO'S
Moderator: Chantal
Als je inderdaad dezelfde kleffe cake hebt als ik, dan is jam alleen al meer dan genoeg. Als je er dan ook nog creme fraiche doorheen doet, kukelen ze zo weer van het stokje af.
Ik had op een hele cake twee keer een half bakje patidess, en dat ging nèt. Had niet natter moeten zijn.
Ik had op een hele cake twee keer een half bakje patidess, en dat ging nèt. Had niet natter moeten zijn.
Groetjes, Mireille
Moeder van Morgan (13) en Gwyneth (10)
Moeder van Morgan (13) en Gwyneth (10)
Dat had ik dus ook bij de melkchocolade van de AH terwijl het bij de pure van de AH wel goed ging. Die was veel dunner. Dacht dat het misschien lag aan het feit dat ik de pure wel aubainmarie heb laten smelten en de melk eerste stuk in de magnetron.Martine-mv-Lucas schreef:Ok, en nu ... gemaakt.
Had genoeg chocola om te dippen, In een grote koffiemok gedaan.
Alleen 3 v.d. 9 vielen van het stokje af :S
En, misschien weten jullie hier nog een tip voor ... mijn chocola bleef heel dik, waardoor de cake-pops zwaar werden en er dus afvielen, of er droop niet genoeg van af. Ze zijn dus niet heel erg mooi rond geworden ook, en sommige druipen nu nog wat na in de koeling
Wat kan ik doen aan de dikte van de gesmolten chocola?
Nancy mv M icah 31-8-2008 en S enn 28-7-2011