Afsmeren cupcakes

Moderator: Chantal

Plaats reactie
Gebruikersavatar
myrtheD
J&J TEXEL
Berichten: 490
Lid geworden op: di jul 27, 2010 8:47 pm

Afsmeren cupcakes

Bericht door myrtheD »

Ik wilde m'n cupcakes afsmeren met lemoncurd omdat dat zo lekker fris is bij het zoete van de marsepein. Nu bedacht ik me dat dit wel eens niet zo'n goed idee kon zijn, omdat het marsepein zou kunnen gaan zweten. Iemand hier ervaring mee en andere ideeën voor het afsmeren. Moet wel iets zijn wat buiten de koelkast houdbaar is.
Mama van Mγrthe (dec 2006) en βenthe (apr 2009)
Gebruikersavatar
Chantal
J&J MALEDIVEN
Berichten: 13611
Lid geworden op: di jul 27, 2010 7:38 am

Bericht door Chantal »

ik zou dan botercreme van de mix maken en daar een flinke lepel lemon curd doorheen doen.
je proeft het trouwens toch bijna niet.. het is maar zo weinig wat je onder de marsepein doet op zo'n cctje!
Chris 30-10-2005 en Femke 08-06-2007 en Mark 07-11-2011
Gebruikersavatar
Sandra
J&J SANTORINI
Berichten: 2192
Lid geworden op: ma jul 26, 2010 8:58 pm

Bericht door Sandra »

Ik gebruik altijd witte chocoladepasta, lekker makkelijk :wink:

Zoet dat wel, maar het is echt maar zo'n beetje wat je erop smeert....De smaken passen i.i.g. wel bij elkaar.
S@ndra mv R ick (28-9-2001), I ris (23-12-2003) & J urn (22-12-2006)
Plaats reactie