Als ik de onderkant van mijn kapsel afsnijd om hem recht te maken, leg ik dat dat "open" stuk op het taartkarton? Blijft dat lekker, wordt dat niet droog dan?
Ik heb het nooit hoeven doen, maar nu heb ik wel een erg hoge bult op mijn kapsel.
kapsel recht maken
Moderator: Chantal
kapsel recht maken
Saskia mv Anouk (22-12-2005) en Eline (20-08-2010)
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
Wat ik tegenwoordig ook vaak doe is de biscuit als hij nog warm is omdraaien. En dan op een vlakke ondergrond leggen. Door zijn eigen gewicht word hij dus weer vlak. Even zo laten liggen (soms licht aanduwen) en de "bult" is kwijt.
mama van W essel (26 februari 2007), R uben (2 mei 2009), D äphny (31 juli 2010) en Ph äedra (24 augustus 2013)
Ik zet hem altijd op z'n kop op een taartrooster en meestal is dat idd genoeg om het mooi recht te krijgen. Maar deze bult was te hoog en scheef. Het hele kapsel was uberhaupt te hoog in verhouding met de ondertaart. Dus een stuk afgesneden en dat is inmiddels al op: "mama dat is lekker!"
Saskia mv Anouk (22-12-2005) en Eline (20-08-2010)
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.