vraagje en nog een vraagje

Moderator: Chantal

Plaats reactie
Jeanet

vraagje en nog een vraagje

Bericht door Jeanet »

1 2 3 merengue creme kan dat voor een zwangere??? ze moet nog 5 weken.

15/16 uur willen we taartje gaan eten.

Is een klein taartje, die met de roosjes die ik eerder liet zien van de week..
die staat nog in de vriezer.

ik wil 1400 uur hier nog een spay op hebben en glitter op de roosjes.

wanneer haal ik hem uit de vriezer>>??
Laatst gewijzigd door Jeanet op za jun 11, 2011 8:48 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Jeanet

Bericht door Jeanet »

nou dat gaat wel gepasteuriseerd worden door het au bain marie zo lang te verwarmen datde suiker niet meer voelbaar is...
http://www.youtube.com/watch?v=uBBoRMWcfNc
Jeanet

Bericht door Jeanet »

waar maak ik anders de toef van??
Suuz

Bericht door Suuz »

Roomkaas frosting?
Jeanet

Bericht door Jeanet »

hoe maak je dat??
anders doe ik het gewoon wel en een paar met BC kandat??
Annemarie

Bericht door Annemarie »

Wil je taart daarna weer terug in de vriezer of mag deze eruit blijven?
Jeanet

Bericht door Jeanet »

ik heb de taart vanochtend uit d evriezer gehaald en die staat nu te zweten...als ie droog is....wanneer??iemand een iedee hoe lang dat duurt??/ dan ga ik hem besprayen zodat we hem daarna kunnen bewonderen en eten.

slagroom heb ik en lijkt me een goed idee!!
kan ik daar ook een beetje kleurstof door doen??
Annemarie

Bericht door Annemarie »

Een taart moet je 24 uur voor gebruik uit de vriezer halen en op een heel koele plek (koelkast) laten ontdooien. 1 uur voor gebruik uit de koeling halen en aan de lucht (dus niet ingepakt) laten staan. Ik zou de spray pas op het laatst doen, iig pas als de condens weg is.
Jeanet

Bericht door Jeanet »

hmmm gaat niet meer lukken...klijken wat er van komt dan maar en kijken wanneer de condens weg is..
Plaats reactie