
Hij is voor Linde's 2e (




CC's met caramel- en melkchocoladestukjes;



Vorig jaar was Linde's verjaardagstaart de 1e die ik maakte met behulp van Mieke en Esther.

Linde's juffen worden maandag hierop getrakteerd;



Moderator: Chantal
Klopt Kim 5 september is ze jarig, maar vlak voor haar verjaardag heb ik een opdracht en eigenlijk hoop ik tijd te hebben voor een hele tafel, vandaar dat ik de taart vast gemaakt heb in mijn vakantie, hij staat nu in de vriezer.Kimmie schreef:Oh annemarie, hij is werkelijk prachtig! Gewoon bijna alsof ie uiteen blaadje komt. Je meisje is toch de vlg maand jarig?
Hiermee, zowel de vierkantjes als de structuur. En Linde is niet de enige die bijna 2 is hediane76 schreef:Een jaar taartenmaken... Jeetje zeg!
En L inde alweer bijna 2...
Schitterende taart! Welke uitsteker gebruik jij voor de vierkantjes? Ik heb er 1 die wat afgeronde hoekjes heeft, die krijg je nooit zo mooi tegen elkaar aan. En wat voor structuurdingetjes heb je gebruikt?
eeh koekjes erbij bakken, snoepjes in dezelfde kleur, misschien ook spekjes of zoAnnemarie schreef:Zo de CC's zijn ook klaar, eigenlijk wil ik een desserttable maken, alleen ik heb geen inspiratie, wil namelijk ook dat het lekker is voor volwassenen. Iemand nog briljante ideeen?
zoiets dacht ik al...ook maar eens proberen wat meer steun te maken voor de cc..ik heb alleen een kleine oven dus een ccvorm gaat bij mij niet passen, ik vrees dat dat wel het geheim van de smit is..Annemarie schreef:Ik weeg het beslag per CC af, bak ze in een CC vorm en laat ze afkoelen in een CCdoos waar de CC's niet los in staan maar vast. En voor de versiering heb ik een mooie ronde uitsteekvorm.Jeanet schreef:ze zijn ook zo mooi rond van vorm, vertel eens hoe doe je dat??
ik had dus ook een lekkere en zoete tafel bij mijn babyshower van mijn zus, fotos staan hier wel ergens onder denk ik, ik kreeg later van anderen die er niet bij waren maar de fotos zagen wel het commentaar dar er eigenlijk niets gezonds was...maar allemaal lekker en zoet.Annemarie schreef:Ik heb ook een kleine oven en heb van een siliconen bakvorm 1 rij afgeknipt.
En het gaat mij bij de desserttable dus wel om wat het is, het moet vooral lekker zijn en daarnaast mooi.