Heel schattig, vooral die met de giraf.
Strak bekleden kan prima met marsepein.
Taart afsmeren met 1:1 botercreme/suikerbakerspoeder (of poedersuiker), hier kun je een smaakje aan toevoegen van patidess;
http://www.patidess.nl/assortiment;jses ... 1&_lang=nl
Je smeert af, zet taart in de koelkast (minimaal een uur), smeert nog een keer af, in de koelkast (weer minimaal een uur), en dan maak je hem strak door je paletmes, taartschep of vismes in het water te dopen en af te smeren.
Voor die heet water truc zorg je ervoor dat je je marsepein hebt uitgerolt op een flexibele ondergrond, Ikea heeft er een handige bureaumat voor. Je pak de mat op en legt deze met de marsepein kant naar beneden op je taart. Dan haal je de mat weg. Het is handig als je taart op een draaiplateau staat (ook van Ikea). En dan al ronddraaiend ga je bij de zijkanten langzaam naar beneden.
Tot slot kun je met een smoother en crisco de taart voorzichtig nog gladder krijgen. Eventuele luchtbellen haal je weg door er met een speld in de prikken en dan voorzichtig smoothen.
Een afgestreken taart ziet er zo uit;
