weer eens een vullingvraagje
Moderator: Chantal
weer eens een vullingvraagje
Ik heb in de diepvries nog kwarktaartkwark met mandarijntjes staan. Die wil ik in mijn taart gaan doen, maar wat is lekker daarbij? Ik heb zitten denken aan cappucinobotercreme en een laagje crispy chocolade, maar is dat lekker? Ik twijfel weer eens heel erg.
Saskia mv Anouk (22-12-2005) en Eline (20-08-2010)
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
chocola en mandarijn/sinaasappel ja lekker, maar ik persoonlijk ben geen fan van de combinatie chocola en kwark....Annemarie schreef:Chocolade met sinasappel of manderijn is natuurlijk een vaker voorkomende combinatie. Ik houd er niet van, maar genoeg mensen wel.
ik zou bij de kwark/mandarijn combi dus geen chocola doen, maar eerder lemon curd (ik ben dol op lemon curd) of banketbakkersroom
mv Steijn (23-10-2001) en Sweder (16-07-2003)
ik kwam in de winkel gele jam tegen, een kombi van abrikoos, perzik, ananas en passievrucht, heb hem net geproeft en dat is echt heel lekker fris. Daar doe ik een laag van bij en dan maar een hele dunne laag cappucino creme. Chocolade wordt echt een heel dun laagje om de taart crispy te maken.
Saskia mv Anouk (22-12-2005) en Eline (20-08-2010)
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.