Vanwege mijn reactie op koemelk (ws. zowel lactose als melkeiwit), worden taarten die ik mag eten, een beetje saai.
Dus vandaar 2 smaakstoffen aangeschaft: 1 van patidess en 1 natuurlijke van Lorann.
Wat is jullie ervaring hiermee en hoe doseren jullie het? Verhouding staat in grammen namelijk, geen idee wat dat is in ml. (Gezien de substantie zal het geen 1:1 zijn zoals bij water). Dan zou ik een spuitje kunnen gebruiken.
werken jullie wel eens met smaakstoffen?
Moderator: Chantal
werken jullie wel eens met smaakstoffen?
Mara, mama van 3 sm@ (2006)en M @@rten (2008)
ik gebruik ook allebei.
patidess vind ik echt heerlijk! heb al heel wat smaakjes geprobeerd.
en de lorran oil is ook best goed. echt een paar druppeltjes is genoeg. hiervoor gebruik ik een pipetje. af en toe even proeven of het al lekker genoeg is.
patidess gebruik ik iets van 2 of 3 volle (met kop als ie stevig is) theelepels van bij de botercrememix.
patidess vind ik echt heerlijk! heb al heel wat smaakjes geprobeerd.
en de lorran oil is ook best goed. echt een paar druppeltjes is genoeg. hiervoor gebruik ik een pipetje. af en toe even proeven of het al lekker genoeg is.
patidess gebruik ik iets van 2 of 3 volle (met kop als ie stevig is) theelepels van bij de botercrememix.
Chris 30-10-2005 en Femke 08-06-2007 en Mark 07-11-2011
Oke bedankt, het leek me idd. ook druppeltjes en theelepeltjeswerk
Die natuurlijke van Lorann, daar heb je meer van nodig lees ik na wat zoeken. Dus misschien dat het daarom bij jou ook minder fijn werkt, Annemarie?
Ik ben heel benieuwd, ga het zaterdag gebruiken (de mokka, dat is zo lang geleden, heb er helemaal zin in).

Die natuurlijke van Lorann, daar heb je meer van nodig lees ik na wat zoeken. Dus misschien dat het daarom bij jou ook minder fijn werkt, Annemarie?
Ik ben heel benieuwd, ga het zaterdag gebruiken (de mokka, dat is zo lang geleden, heb er helemaal zin in).
Mara, mama van 3 sm@ (2006)en M @@rten (2008)