ik had deze keer de fudge denk ik te groot gelaten. zo'n blokje in vieren. want aan de onderkant zat een hele laag caramel. wel lekker natuurlijk, maar ik kreeg hem bijna niet uit de vorm.
van de 16 stukjes kreeg ik er 12 netjes uit de vorm. de rest moest ik eerst lospeuteren dus dat werden kruimels.
voor de volgende keer: ook bakpapier in de bakvorm, niet alleen invetten. en dan bakpapier aan de randen laten uitsteken zodat je de brownie eruit kunt tillen.
Van Annemarie, het brownierecept wat je moet hebben!
Moderator: Chantal
Re: Van Annemarie, het brownierecept wat je moet hebben!
Chris 30-10-2005 en Femke 08-06-2007 en Mark 07-11-2011
Re: Van Annemarie, het brownierecept wat je moet hebben!
Ik weet niet wat ik verkeerd heb gedaan, maar bij mij is ie heel erg zacht en nattig.
Re: Van Annemarie, het brownierecept wat je moet hebben!
heb je hem al af laten koelen? want dan wordt het wel wat steviger hoor. even een halve dag wachten of zo. na een paar dagen is ie nog steeds lekker smeuig.
en anders is ie misschien net wat te kort in de oven geweest, dat kan natuurlijk ook. sommige ovens geven hogere of lagere temperatuur aan als dat het hoort.
en anders is ie misschien net wat te kort in de oven geweest, dat kan natuurlijk ook. sommige ovens geven hogere of lagere temperatuur aan als dat het hoort.
Chris 30-10-2005 en Femke 08-06-2007 en Mark 07-11-2011
Re: Van Annemarie, het brownierecept wat je moet hebben!
Hij voelt niet meer warm. Ik heb m nu maar omgedraaid in de hoop dat het wat helpt. Want dit is niet te snijden. Echt veel te nat.
Re: Van Annemarie, het brownierecept wat je moet hebben!
voor een high tea gemaakt, recept werd gelijk gevraagd!
ik had hem al vorige week gebakken en in de vriezer gedaan. maakt echt niet uit, hij was nog steeds lekker smeuig en een knapperig laagje!
ik had hem al vorige week gebakken en in de vriezer gedaan. maakt echt niet uit, hij was nog steeds lekker smeuig en een knapperig laagje!
Chris 30-10-2005 en Femke 08-06-2007 en Mark 07-11-2011