chocobiscuitmix?

Moderator: Chantal

Plaats reactie
lotte

chocobiscuitmix?

Bericht door lotte »

Ik wil graag een taart maken met chocobiscuit. Kun je dan beter chocobiscuitmix gebruiken, of gewone biscuitmix en dan chocolade toevoegen?
Alvast bedankt maar weer!
Gebruikersavatar
channiemam
J&J HAWAII
Berichten: 8223
Lid geworden op: di jul 27, 2010 11:10 am

Re: chocobiscuitmix?

Bericht door channiemam »

Beide kan maar ik vindt de choco is erg lekker. Niet te overheersend.
mama van NynkE, C@rmen en Ver@

I don't need no water
To tell me about heaven
I just look at my daughters...
And i believe. (live)
Annemarie

Re: chocobiscuitmix?

Bericht door Annemarie »

Ik ben niet zo gek op de chocobiscuitmix, vind het allemaal wat te veel in combi met de marsepein. Ik gebruik wel chocoladevulling maar dan i.c.m. de gewone biscuitmix.

Ik weet niet of chocolade door de gewone biscuitmix goed gaat, misschien wordt je biscuit dan wel niet luchtig en hoog. Je kunt het proberen, maar als je zeker wilt zijn neem je de chocobiscuitmix.
Gebruikersavatar
diane76
J&J SANTORINI
Berichten: 3752
Lid geworden op: ma aug 09, 2010 10:47 am

Re: chocobiscuitmix?

Bericht door diane76 »

Ik doe er wel eens een laar scheppen cacao doorheen. Dan gebruik ik wel iets mee ei, anders wordt he snel wat droger. Werkt goed hoor!
Groetjes Diane

S erena, feb 2002
M aria, jun 2003
C hiara, nov 2007
E nea, sep 2009
Gebruikersavatar
Sandra
J&J SANTORINI
Berichten: 2192
Lid geworden op: ma jul 26, 2010 8:58 pm

Re: chocobiscuitmix?

Bericht door Sandra »

Ik heb onlangs de chocobiscuitmix van funcakes gebruikt; heerlijk luchtig en mooi hoog geworden!
En hij viel erg in de smaak hier bij de chocolademonsters.... :D

Ik durf de gok met zelf chocolade door de biscuitmix te mengen niet te nemen, ben dan idd. ook bang dat het niet luchtig/hoog wordt, en dan kan je weer opnieuw beginnen...
S@ndra mv R ick (28-9-2001), I ris (23-12-2003) & J urn (22-12-2006)
lotte

Re: chocobiscuitmix?

Bericht door lotte »

Ik heb sachermix gehaald bij de taartenbakshop hier om de hoek, dus ik ga het gewoon eens proberen.

Ik twijfel alleen nog over de vulling:
Ik zit te denken over ganache of bonbonblocvulling en daar twee lagen van,
of een laag ganache/bonbonblocvulling en een laag met slagroom en schijfjes banaan.
Plaats reactie