Deze gisteren gemaakt, met als variatie geen mint extract ( nog niet in huis, dit was een proef baksel) , iets meer bloem ( 100 gram ipv 85) om het iets meer stevigheid te geven, en melkchocolade ipv puur.
We vieren hier altijd oudjaar met de buurt, zo rond etenstijd neemt iedereen iets mee naar buiten en eten we dat gezamenlijk terwijl de kinderen sterretje afsteken.
Niet zo heel veel buren gisteren, er waren er veel op vakantie, maar dit baksel was wel de hit, het was echt heerlijk. Wel baksteen, je moet het in kleine stukjes snijden

En neem voldoende tijd om het te maken, door de opbouw van drie lagen die steeds moeten koelen tussendoor ben je even bezig.
O, en wat ik gedaan heb is het baksel van de brownielaag omdraaien, zodat de korst van de bovenkant de onderkant wordt, en je op de zachte laag de andere twee lagen toevoegt. Omdat de chocolade van de bovenkant ook redelijk stevig wordt heb je dan iets wat je ook enigszins vast kunt houden.