Zondag smiddags vieren wij de verjaardag van j inthe en s teven.
het puzzelplaatje van piet piraat voor s teven zijn taart ligt al klaar op de kast.
wanneer kan ik nu de vulling gaan voorbereiden
de taart bakken
de botercreme maken.
de taart verder versieren.
wie helpt er even met de planning?
Moderator: Chantal
Botercreme kan in de diepvries, werkt prima, ik geloof dat je het 3 a 4 dagen in de koelkast kan bewaren (kan ook langer zijn, maar dat weet ik niet zeker).
Je kapsel kan ook in de diepvries, anders 1 dag van te voren maken.
Vulling ligt eraan wat je hebt, maar zou ik pas maken als je de taart maakt. Misschien voor een makkelijke kant en klare vullig kiezen (mona-toetje, jam, chocomousse)
Je kan de hele taart ook van de week maken en invriezen. En dan 24 uur voordat je gaat aansnijden uit de diepvries in de koelkast.
Je kapsel kan ook in de diepvries, anders 1 dag van te voren maken.
Vulling ligt eraan wat je hebt, maar zou ik pas maken als je de taart maakt. Misschien voor een makkelijke kant en klare vullig kiezen (mona-toetje, jam, chocomousse)
Je kan de hele taart ook van de week maken en invriezen. En dan 24 uur voordat je gaat aansnijden uit de diepvries in de koelkast.
Saskia mv Anouk (22-12-2005) en Eline (20-08-2010)
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
dus als ik zaterdagochtend 2 taarten af moet leveren, dan zeg jij donderdagavond kapsels bakken? Scheelt wel een hoop tijd op vrijdag zeg maar.Sinder schreef:ik zou vrijdagavond bakken, zaterdag vullen, afsmeren en afmaken.
Ik vind het fijner als het kapsel niet meer kraakvers is.
I l s e, mv B (03), J (04) & P (07)
Hoe dan ook, we redden het
Hoe dan ook, we redden het