groetjes Bianca
suikervekken op fondant
Moderator: Chantal
-
bianca
suikervekken op fondant
ja ja ik ben ook aangestoken met het taartenbakvuris en vorige week bij Monique mijn eerste taart gemaakt
daarna gelijk een dikke bestelling gedaan bij de leukste taarten en vandaag een puzzelplaatje in elkaar gefreubeld .. maar nu zitten er nog suikervlekken op .... vooral bij rood is het bijna niet mooi te krijgen .... iemand tips ?
groetjes Bianca
groetjes Bianca
-
bianca
ja die vlekken
ik heb al wat gewreven maar daarmee verdwenen ze niet , en met rood lijkt er helemaal zo'n waas over te zitten, misschien toch beter vet ipv suiker gebruiken de volgende keer ??
-
Cindy
Ik gebruik zelf geen poedersuiker, maar mijn vriendin wel. Zij zegt dat de suiker verdwijnt als de taart in de koelkast heeft gestaan. Aangezien jouw taart nu in de vriezer staat en straks in de koelkast zal ontdooien, zou (volgens die vriendin dan he) de poedersuiker straks niet meer te zien moeten zijn.