tips gevraagd voor tiramisu-taart
Geplaatst: do feb 03, 2011 5:02 pm
ik wil voor espen's eerste verjaardag (over een klein maandje) een tiramisu taart bakken. nu herinner ik me nog van gabi dat ze cc's had gemaakt met die smaak.
ik wil een ronde taart van 26 cm doorsnee bakken en gebruik de biscuitdeegmix. ik moest er dan oploskoffie en cacao doordoen? maar hoeveel zal ik in dit geval erdoor gooien?
voor de vulling: is mascarpone loskloppen met slagroom en suiker lekker? ik wilde de zijkanten afsmeren met chocoladebotercreme en dan met grote chocovlokken bedekken, de bovenkant marsepein met dikkie dik decoratie. wat zal ik dan als tweede vullinglaag doen: iets met koffiebavarois of zou amarettomousse lekkerder zijn?
wat denken jullie?
ik wil een ronde taart van 26 cm doorsnee bakken en gebruik de biscuitdeegmix. ik moest er dan oploskoffie en cacao doordoen? maar hoeveel zal ik in dit geval erdoor gooien?
voor de vulling: is mascarpone loskloppen met slagroom en suiker lekker? ik wilde de zijkanten afsmeren met chocoladebotercreme en dan met grote chocovlokken bedekken, de bovenkant marsepein met dikkie dik decoratie. wat zal ik dan als tweede vullinglaag doen: iets met koffiebavarois of zou amarettomousse lekkerder zijn?
wat denken jullie?