Pagina 1 van 1
ook cakepops vraagjes
Geplaatst: za feb 19, 2011 7:55 pm
door muppet
Ik heb vanmiddag ook cakepops geprobeerd. Best leuk om te doen, zeker met Anouk. Ik had vrij natte cake met chocopasta en jam. De jam bleef goed plakken, maar was ook vrij klef om te eten. Bovendien proefde ik de jam niet echt goed. Die met chocopasta bleef makkelijk kruimelen en dat was net of je een grote hap pasta at, Anouk vond het heerlijk, wij wat minder.
Hoe kan ik dit lekkerder maken? En voorkomen dat het zo'n kleffe hap wordt? Wat is nog meer lekker door de cake?
Geplaatst: zo feb 20, 2011 9:39 am
door Mara
Sorry, geen antwoord, maar ik had hetzelfde, al had ik vrij droge cake gebruikt waardoor het met de jam niet te klef werd.
Had je misschien net te veel jam? Ik vond het namelijk wel hele mooie gladde ballen geven.
Geplaatst: zo feb 20, 2011 12:34 pm
door marjolein62b
Ik vind jam en chocolade pasta vrij kleverig klinken.
Ik heb botercreme, monchou en phildelphia gebruikt, vond phildelphi te kazig. Botercreme lekker zoet en monchou prettig neutraal proef je ook nog cake.
Eerste keer te veel botercreme gebruikt dat werd idd een hap botercreme, later minder.
Geplaatst: zo feb 20, 2011 6:14 pm
door Sinder
ja en je kan het best iets hebben dat niet gekoeld goed kneedbaar is en gekoeld hard wordt. Als boter of monchou.
Geplaatst: zo feb 20, 2011 7:24 pm
door muppet
ok, bedankt voor de antwoorden. Ik vond ze wel ontzettend leuk om te maken. Anouk ook! Dus voor herhaling vatbaar, maar dan wil ik toch echt dat ze voor ons ook lekker zijn.
Kan je trouwens patidess er ook door doen?
Geplaatst: zo feb 20, 2011 7:25 pm
door Chantal
dan zou ik eerst botercreme aanmaken met de mix, en daar patidess door doen.
want zo een hapje is echt vies, veel te sterk!
lemoncurd is denk ik ook errug lekker, zeker in combi met witte chocola! mmmm!
Geplaatst: zo feb 20, 2011 7:49 pm
door Sinder
ja ik had botercrème met lemon curd en dan gele candy melts. heeeerlijk!