Pagina 1 van 1
vulling
Geplaatst: wo mar 09, 2011 7:16 pm
door Ilse501
Frambozenbavarois (kant en klaar) en chocomousse (ook kant en klaar), is dat een lekkere combi? Ik wil eventueel nog wat lemoncurd onder de chocomousse doen.
Als de kant en klare bavarois niet geschikt is, wat kan ik dan doen met frambozen zonder het zelf te moeten maken? Jam liever niet. De chocomousse zal er wel in zitten, net zoals de lemord curd eronder. VOor mij is een taart niet compleet zonder lemoncurd. Ik wil trouwens afsmeren met witte chocopasta.
Geplaatst: wo mar 09, 2011 7:31 pm
door Annemarie
Mij doe je geen plezier met deze combi's. Ik maak de vullingen tegenwoordig zelf, is nog lekkerder dan de toetjes.
Geplaatst: wo mar 09, 2011 7:32 pm
door Althea
Mmm, mij lijkt het een super combi!
Geplaatst: wo mar 09, 2011 7:40 pm
door Ilse501
Martine-mv-Lucas schreef:moet heel goed kunnen volgens mij!
Wanneer kom je m brengen?
Kom je vrijdag dan taart eten op de verjaardag van P ieter
Annemarie schreef:Mij doe je geen plezier met deze combi's. Ik maak de vullingen tegenwoordig zelf, is nog lekkerder dan de toetjes.
Normaal maak ik ook zelf, maar ik heb dus totaal geen tijd daarvoor morgen. De taart zelf wordt al een 'probleem'.....

Geplaatst: wo mar 09, 2011 7:51 pm
door Chantal
klinkt wel lekker. alleen zou ik juist afsmeren met citroenbotercreme ipv witte pasta.
en die witte pasta onder de chocomousse doen.
maar goed.. ik ben eigenlijk van de óf helemaal chocoladetaart óf van de fruittaart (met jam en bavarois of zo).
alleen heb ik ontdekt dat kersenvlaaivulling in combi met chocomousse erg lekker is.
Geplaatst: wo mar 09, 2011 7:59 pm
door Annemarie
Chantal schreef:maar goed.. ik ben eigenlijk van de óf helemaal chocoladetaart óf van de fruittaart (met jam en bavarois of zo).
Dat is precies waarom Ilse's idee mijn smaak niet is.
Maar zoals Chantal het voorsteld lijkt het mij al lekkerder, wij hebben schijnbaar dezelfde smaak.
Geplaatst: wo mar 09, 2011 8:00 pm
door Suzanne
Chantal schreef:
alleen heb ik ontdekt dat kersenvlaaivulling in combi met chocomousse erg lekker is.
ja dat vind ik ook altijd een toppertje, en dan chocobiscuit...
Geplaatst: wo mar 09, 2011 8:01 pm
door Ilse501
Chantal schreef:klinkt wel lekker. alleen zou ik juist afsmeren met citroenbotercreme ipv witte pasta.
en die witte pasta onder de chocomousse doen.
maar goed.. ik ben eigenlijk van de óf helemaal chocoladetaart óf van de fruittaart (met jam en bavarois of zo).
alleen heb ik ontdekt dat kersenvlaaivulling in combi met chocomousse erg lekker is.
hmm, dat is ook een idee voor het afsmeren.
Ik vind helemaal choco juist veel te zwaar. Ik zal daarom ook nooit voor eigen gebruik een chocobom maken. Gelukkig maar dat smaken verschillen

Geplaatst: wo mar 09, 2011 9:17 pm
door Chantal
ja idd

te zwaar vind ik een taart nooit (helaas

)