Pagina 1 van 1
dilemma...
Geplaatst: vr jun 10, 2011 1:26 pm
door diane76
Ik heb voor van het weekend een prinsessentaart staan. Het moeten twee lagen worden met de prinsessen erop (ik heb poppetjes gekregen) Nu was ik ervan overtuigd dat de taart voor zaterdag was, maar dat blijkt voor zondag te zijn! Ik heb gisteren twee taarten gemaakt, maar nu vind ik er teveel tijd tussen zitten, donderdag gemaakt, zondag eten.
Wat zal ik doen? Invriezen? Ze komen 'm zaterdag halen. Eigenlijk vind ik het wel een beetje lullig om een bevroren taart mee te geven. Nieuwe maken? De bovenste is een beetje groot uitgevallen, dus daar wil ik sowieso nog een kleinere voor maken. Echt wel een beetje jammer...
Geplaatst: vr jun 10, 2011 2:10 pm
door diane76
Ik denk.... dat ik de 25 cm invries voor de verjaardag van M aria, en dat ik morgen twee nieuwe maak. Anders zou ik me zoooo druk maken over of alles nog wel goed is... Het is geen heel ingewikkelde taart dankzij de kant en klare prinsessen! Morgen nog maar een keer aan de bak dan!
Geplaatst: vr jun 10, 2011 2:15 pm
door Jeanet
eeeh ja ik kan er echt niks over zeggen zo......heb echt geen idee.....
Geplaatst: vr jun 10, 2011 2:27 pm
door Esther
diane76 schreef:Ik denk.... dat ik de 25 cm invries voor de verjaardag van M aria, en dat ik morgen twee nieuwe maak. Anders zou ik me zoooo druk maken over of alles nog wel goed is... Het is geen heel ingewikkelde taart dankzij de kant en klare prinsessen! Morgen nog maar een keer aan de bak dan!
Lijkt me een goede oplossing. Dan hoef je hem niet weg te gooien. Maar wel balen dat je planning niet klopte!
Succes met de prinses!
Geplaatst: za jun 11, 2011 1:36 pm
door Mara
Ik heb wel eens gehoord dat sommige makers bewust een taart invriezen als deze niet wordt opgegeten op de zelfde dag van het transport, om hem goed koud en vers te kunnen houden en dan vervolgens rustig te laten ontdooien.
Als je het uitlegt aan de mensen is het vast geen probleem ws?