agar agar ipv gelatine (beetje spoed)
Moderator: Chantal
agar agar ipv gelatine (beetje spoed)
Ik wil zo frambozemousse gaan maken met agar agar ipv gelatine. Ik begreep dat 1 gram agar agar 3 gram gelatine vervangt, maar bij sommige producten moet dat toch weer meer zijn. Iemand enig idee hoe dat zit met frambozen? En ik las ergens dat de kans bestaat dat er toch weer vocht los komt, dat moet natuurlijk niet gebeuren in de taart. Hoe zit dat? Verder nog tips voor gebruik?
Saskia mv Anouk (22-12-2005) en Eline (20-08-2010)
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
Misschien kun je het even vragen op het forum van de vereniging voor veganisme.
http://www.veganisme.org/
Dat zijn in ieder geval die-hard agar agar- gebruikers
http://www.veganisme.org/
Dat zijn in ieder geval die-hard agar agar- gebruikers

Mama van I lias (31-10-2005), N oor* (8-10-2011) en D aniël (18-09-2012)
ik ben nog nieteens begonnen, mijn kapsel mislukte, dus moest ik die eerst opnieuw doen... Ik durf het niet goed met agar agar. Morgen maar eens kijken wat ik dan kan verzinnen. Misschien met mascarpone en slagroom en dan een deel gepureerd en een deel in stukjes?
Saskia mv Anouk (22-12-2005) en Eline (20-08-2010)
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.