to freeze or not to freeze???
Geplaatst: vr sep 02, 2011 7:33 pm
Ik heb me weer wat op de hals gehaald hoor. Over twee weken wordt Gijs 5 jaar. Hij trakteert op vrijdag 's morgens op school en 's middags viert hij zijn kinderfeestje. Zondag vieren we zijn verjaardag voor de familie maar zaterdag gaan we 's middags naar het circus, dus dan heb ik niet veel tijd om te bakken en decoreren.
Voor de traktatie op school wil ik cakepops in de vorm van koekiemonster maken. Ik heb er een stuk of 20 nodig. Voor zijn juffen (2) wil ik cupcakes maken met wat bloemetjes er op. Voor zijn kinderfeestje 's middags wil ik cupcakejes met rupsje nooitgenoeg maken. Ze zijn die middag met 6-en, maar ik zal wel wat meer cakejes willen maken.
Voor het feest op zondag wil ik een grote taart met rupsje nooitgenoeg maken.
Maar wanneer ga ik dat allemaal doen???? Donderdag ochtend ben ik ook al de hele ochtend bezet omdat ik dan naar biometrie en gyneacoloog moet voor de 12 weken echo.
Nu zat ik te denken om de cupcakes en de taart de komende week ofzo alvast te maken en dan in te vriezen. Dan kan ik de cakepops woensdagavond maken en donderdagmiddag / avond decoreren. Maar mijn vraag is eigenlijk of de cupcakes en de taart ook echt lekker blijven als ik ze, gevuld en gedecoreerd, invries. Ik heb hier helemaal geen ervaring mee. Zijn er nog bepaalde do's en dont's wat betreft vulling bijvoorbeeld?
Voor de traktatie op school wil ik cakepops in de vorm van koekiemonster maken. Ik heb er een stuk of 20 nodig. Voor zijn juffen (2) wil ik cupcakes maken met wat bloemetjes er op. Voor zijn kinderfeestje 's middags wil ik cupcakejes met rupsje nooitgenoeg maken. Ze zijn die middag met 6-en, maar ik zal wel wat meer cakejes willen maken.
Voor het feest op zondag wil ik een grote taart met rupsje nooitgenoeg maken.
Maar wanneer ga ik dat allemaal doen???? Donderdag ochtend ben ik ook al de hele ochtend bezet omdat ik dan naar biometrie en gyneacoloog moet voor de 12 weken echo.
Nu zat ik te denken om de cupcakes en de taart de komende week ofzo alvast te maken en dan in te vriezen. Dan kan ik de cakepops woensdagavond maken en donderdagmiddag / avond decoreren. Maar mijn vraag is eigenlijk of de cupcakes en de taart ook echt lekker blijven als ik ze, gevuld en gedecoreerd, invries. Ik heb hier helemaal geen ervaring mee. Zijn er nog bepaalde do's en dont's wat betreft vulling bijvoorbeeld?