Maakte hiervoor wel eens een kwarktaart, appeltaart en monchoutaart, maar deze kitkattaart is meer
van het echtere werk.

De taart staat in de oven en de botercrème staat op te stijven.
Foto's volgen ws vannacht nog.
Moderator: Chantal
haha, ja, dat zou wat zijn. Neehoor, naa het afbakken heb ik de taart doormidden gesneden en op een rooster laten afkoelen. Die was verrassend snel koud.myrtheD schreef:Die ziet er erg lekker uit. Was de taart dan al wel genoeg afgekoeld? Anders vraag ik me af of je nu geen gesmolten taart hebt (wat ik natuurlijk zeker niet hoop voor je).
Ik heb een chocoladebiscuit gebruikt en een tussenlaag van haselnootcrème. Erbovenop ook die crème en dan bedekken met een laag m&m's. (ongeveer 3 cm)Eve71ne schreef:Jummie, dit is de chocobom, toch? Ik ben nieuwsgierig naar wat er onder die m&ms zit, nog meer chocola?