Pagina 1 van 1

kitkat/m&mtaart

Geplaatst: za okt 13, 2012 10:40 pm
door SDegen
Ik ben dus mijn eerste échte taart aan het maken.
Maakte hiervoor wel eens een kwarktaart, appeltaart en monchoutaart, maar deze kitkattaart is meer
van het echtere werk. :)

De taart staat in de oven en de botercrème staat op te stijven.

Foto's volgen ws vannacht nog.

Re: kitkat/m&mtaart

Geplaatst: za okt 13, 2012 11:40 pm
door Nicole
Ben benieuwd! Klinkt iig erg lekker :)

Re: kitkat/m&mtaart

Geplaatst: za okt 13, 2012 11:59 pm
door SDegen
Daar is-ie dan!!

Afbeelding

Re: kitkat/m&mtaart

Geplaatst: zo okt 14, 2012 8:04 am
door myrtheD
Die ziet er erg lekker uit. Was de taart dan al wel genoeg afgekoeld? Anders vraag ik me af of je nu geen gesmolten taart hebt (wat ik natuurlijk zeker niet hoop voor je).

Re: kitkat/m&mtaart

Geplaatst: zo okt 14, 2012 8:17 am
door Nicole
Dat ziet er goed uit!

Mag ik het recept?

Re: kitkat/m&mtaart

Geplaatst: zo okt 14, 2012 8:27 am
door Eve71ne
Jummie, dit is de chocobom, toch? Ik ben nieuwsgierig naar wat er onder die m&ms zit, nog meer chocola?

Re: kitkat/m&mtaart

Geplaatst: zo okt 14, 2012 9:56 am
door jikke
Mmmmm jam aldus sebas

Re: kitkat/m&mtaart

Geplaatst: zo okt 14, 2012 10:01 am
door SDegen
myrtheD schreef:Die ziet er erg lekker uit. Was de taart dan al wel genoeg afgekoeld? Anders vraag ik me af of je nu geen gesmolten taart hebt (wat ik natuurlijk zeker niet hoop voor je).
haha, ja, dat zou wat zijn. Neehoor, naa het afbakken heb ik de taart doormidden gesneden en op een rooster laten afkoelen. Die was verrassend snel koud.

Daarna een botercrème met hazelnotensmaak ertussen gesmeerd. En ben net beneden en de kitkats staan nog rechtop! :D

Re: kitkat/m&mtaart

Geplaatst: zo okt 14, 2012 10:03 am
door SDegen
Eve71ne schreef:Jummie, dit is de chocobom, toch? Ik ben nieuwsgierig naar wat er onder die m&ms zit, nog meer chocola?
Ik heb een chocoladebiscuit gebruikt en een tussenlaag van haselnootcrème. Erbovenop ook die crème en dan bedekken met een laag m&m's. (ongeveer 3 cm)

Straks maak ik een foto van de binnenkant en zet ik hier het recept.
Ik ben benieuwd hoe hij smaakt!