Dank voor de complimenten. Zit hier helemaal te glimmen op mijn stoel.
Eigenlijk was ie niet eens zo heel erg moeilijk. De zeilen heb ik van gumpaste gemaakt. Uitgesneden in de juiste vorm en toen op wc-rolletjes laten uitharden. De masten zijn grote sate-prikkers met daaromheen bruine marsepein. Met edible glue heb ik de zeilen op de masten geplakt.
Ik was wel heel erg bang dat de masten niet lang rechtop zouden blijven staan dus heb ik ze er net voor het serveren pas opgezet. Daarom helaas ook geen hele duidelijke (detail)-foto's van de taart, het hele huis zat vol visite (met een boel kinderen die het liefst met hun neus er bovenop stonden) toen we nog foto's moesten maken. Normaal maak ik de foto's voor het feest begint in de tuin op het gras, zodat je een mooie rustige achtergrond krijgt.
Uiteindelijk bleken de masten hartstikke stevig te staan, dus misschien had ik ze er ook al wel eerder op kunnen zetten. Maar ja, dan paste de taart weer niet in de koelkast
