
drip
Moderator: Chantal
Re: drip
viel me reuze mee. scheelt dat dl hem zelf heeft gevuld en afgemeerd (kan ze echt beter dan ik)Esther schreef:Superleuk! Was het moeilijk om te maken?
contant ipv marsepein gekozen. alleen had de vloeibare contant wat warme gemogen nu stilte hij wel erg snel op de taart.
wel een voordeel. de lap was net niet lang genoeg maar nu gewoon een drup gemaakt op de naad
1974, sebastiaan 2002, femke 2004
Re: drip
Deze is ook leuk ja!
Ik vind het taarten maken tegenwoordig ook veel minder werk. Ik heb een serie helpende handen die me echt helpen.
Paar jaar geleden was ik vooral aan het oplappen (nee, ik ben geen perfectionist.....)
Ik neem aan dat je het over fondant hebt? Wist niet dat je dat ook kon smelten...
Ik vind het taarten maken tegenwoordig ook veel minder werk. Ik heb een serie helpende handen die me echt helpen.
Paar jaar geleden was ik vooral aan het oplappen (nee, ik ben geen perfectionist.....)
Ik neem aan dat je het over fondant hebt? Wist niet dat je dat ook kon smelten...
mv M.yrthe (juni 2005), B.en (mei 2007) en J.esse (maart 2010)