Het klink raar, maar we zijn er blij mee, want sindsdien heeft ze zoveel minder buikpijn en na al die jaren is dat wel erg fijn
lekkers maak ik nu vaak zelf, veganistisch/plantaardig werkt goed, al moet je voor sommige dingen toch bij plantaardig checken of er niet toch droge melkbestanddelen in zitten zoals bij zeeuwsmeisje plantaardige magarine.
Maar nu komt haar verjaardag eraan. Het is de bedoeling dat dit weer een leuke marsepein taart wordt.
Ik ga morgen kijken hoe botercreme smaakt met alleen plantaardige magarine ipv roomboter.
maar voor vullingen zit ik te peinzen.
zelf ben ik niet weg van botercreme, dus als vulling wil ik dat liever niet.
maar ik kom nu alleen op lemmoncurt, taartvulling en Jam uit....
plantaardige slagroom gebruik ik wel eens voor taart, maar geklopt lijkt dat op scheerschuim kwa struktuur en het is denk ik echt te vochtig in combinatie met marsepein.
ook maak ik wel eens banketbakkersroom, maar het zou voor haar leuker zijn denk ik als het toch net wat specialer is.
dus kom maar op met jullie inspirerende ideeën
