En hoe lang voor het decoreren haal ik hem eruit?
250 gr marsepein is genoeg voor het bekleden van 1 taart toch?
Hoe vries ik het beste een biscuit in?
Moderator: Chantal
weet niet hoe groot je taart is, maar 250 gram is best wel weinig hoor.. ga je het niet mee redden 
ik denk dat je eerder aan het dubbele moet denken. minstens. want je moet het uitrollen, en ja, dan snij je er weer een randje vanaf. helemaal precies kom je niet uit.
ik doe hem altijd in een pedaalemmerzak als hij afgekoeld is. en dan gooi ik hem zo in de vriezer. die ik dan even op het snel-vries programma zet voor 24 uur zodat hij snel hard wordt.
2 of 3 uurtjes voor het maken haal je hem eruit en laat je hem in de pedaalemmerzak ontdooien op het aanrecht.

ik denk dat je eerder aan het dubbele moet denken. minstens. want je moet het uitrollen, en ja, dan snij je er weer een randje vanaf. helemaal precies kom je niet uit.
ik doe hem altijd in een pedaalemmerzak als hij afgekoeld is. en dan gooi ik hem zo in de vriezer. die ik dan even op het snel-vries programma zet voor 24 uur zodat hij snel hard wordt.
2 of 3 uurtjes voor het maken haal je hem eruit en laat je hem in de pedaalemmerzak ontdooien op het aanrecht.
Chris 30-10-2005 en Femke 08-06-2007 en Mark 07-11-2011