Pagina 1 van 1

Hoe vries ik het beste een biscuit in?

Geplaatst: zo nov 14, 2010 4:45 pm
door Gast
En hoe lang voor het decoreren haal ik hem eruit?

250 gr marsepein is genoeg voor het bekleden van 1 taart toch?

Geplaatst: zo nov 14, 2010 4:57 pm
door Chantal
weet niet hoe groot je taart is, maar 250 gram is best wel weinig hoor.. ga je het niet mee redden :(
ik denk dat je eerder aan het dubbele moet denken. minstens. want je moet het uitrollen, en ja, dan snij je er weer een randje vanaf. helemaal precies kom je niet uit.

ik doe hem altijd in een pedaalemmerzak als hij afgekoeld is. en dan gooi ik hem zo in de vriezer. die ik dan even op het snel-vries programma zet voor 24 uur zodat hij snel hard wordt.
2 of 3 uurtjes voor het maken haal je hem eruit en laat je hem in de pedaalemmerzak ontdooien op het aanrecht.

Geplaatst: zo nov 14, 2010 5:10 pm
door Dorien
ojee ik heb het ook nooit gered met 250 gram Ik dacht dat het 500 was per taart (ligt er wel aan hoe groot je taart wordt natuurlijk.

Geplaatst: ma nov 15, 2010 1:41 pm
door Mariska
Ik heb op de workshop ook 500 gram geleerd. Voor het invriezen vind ik Martines'd tip het best;-).
Nee, invriezen heb ik nooit gedaan, dus geen idee!