DRINGEND: afsmeren met aarbei?

Moderator: Chantal

Plaats reactie
roetje

DRINGEND: afsmeren met aarbei?

Bericht door roetje »

Kan ik afsmeren met gemixte aarbeien met bloemsuiker (poedersuiker?).
Of moet ik er confituur van maken? Of met iets anders?
Vulling is slagroom met aarbeien
Annemarie

Bericht door Annemarie »

Aarbeien op wat voor manier dan ook zijn denk ik te nat voor afsmeren, dan smelt de marsepein (die wil je er ook nog overheen toch). Afsmeren doe je met iets vets zoals botercreme of witte chocopasta.

Ik ben ook maar een leek hoor, misschien krijg je nog een beter antwoord, maar omdat het spoed was heb ik toch maar een berichtje geplaatst.

Succes ermee.
roetje

Bericht door roetje »

heb er botercreme onder gedaan, beetje aarbei voor smaak en voor de rest botercreme. Dus hopelijk blijft marsepein goed.
Want alles wat mis kon gaan is al mis gegaan dus
Annemarie

Bericht door Annemarie »

Taart, aardbeien(jam), botercreme, marsepein, dat moet de volgorde zijn.

Ik weet niet precies wat het effect is van jam onder de marsepein, misschien valt het mee.
Plaats reactie