Pagina 1 van 1

DRINGEND: afsmeren met aarbei?

Geplaatst: za nov 27, 2010 10:39 am
door roetje
Kan ik afsmeren met gemixte aarbeien met bloemsuiker (poedersuiker?).
Of moet ik er confituur van maken? Of met iets anders?
Vulling is slagroom met aarbeien

Geplaatst: za nov 27, 2010 1:07 pm
door Annemarie
Aarbeien op wat voor manier dan ook zijn denk ik te nat voor afsmeren, dan smelt de marsepein (die wil je er ook nog overheen toch). Afsmeren doe je met iets vets zoals botercreme of witte chocopasta.

Ik ben ook maar een leek hoor, misschien krijg je nog een beter antwoord, maar omdat het spoed was heb ik toch maar een berichtje geplaatst.

Succes ermee.

Geplaatst: za nov 27, 2010 1:10 pm
door roetje
heb er botercreme onder gedaan, beetje aarbei voor smaak en voor de rest botercreme. Dus hopelijk blijft marsepein goed.
Want alles wat mis kon gaan is al mis gegaan dus

Geplaatst: za nov 27, 2010 1:12 pm
door Annemarie
Taart, aardbeien(jam), botercreme, marsepein, dat moet de volgorde zijn.

Ik weet niet precies wat het effect is van jam onder de marsepein, misschien valt het mee.