Chocobiscuit ..... vullen en bekleden met.....
Moderator: Chantal
ganache how-to
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi ... p?id=23997
Mijn ervaring is dat je de ganache echt best dik/lobbig mag laten, anders blijf je gieten.
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi ... p?id=23997
Mijn ervaring is dat je de ganache echt best dik/lobbig mag laten, anders blijf je gieten.
Saskia mv Anouk (22-12-2005) en Eline (20-08-2010)
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
vullen met een laagje frambozenjam (of de frambozen-bosvruchten jam van ikea) en een laag mascarpone met frambozen (doosje diepvriesframbozen ontdooien, uitlaten lekken, mascarpone loskloppen, beetje jam erdoor, zakje klop-fix en tot slot de frambozen)
ddat os trouwens sowieso mijn favoriete vulling
ddat os trouwens sowieso mijn favoriete vulling

maaike mv 3 jongens en een meisje