Chocobiscuit ..... vullen en bekleden met.....

Moderator: Chantal

Plaats reactie
Gast

Chocobiscuit ..... vullen en bekleden met.....

Bericht door Gast »

...... vul maar aan!
Mieke

Bericht door Mieke »

citroenmouse en lemoncurd, afgesmeerd met witte schocoladepasta.
of
kersenjam of kersenvlaaivulling
of
aardbeienjam of aardbeienmouse
Jeanne
J&J SANTORINI
Berichten: 1658
Lid geworden op: di jul 27, 2010 11:48 am

Bericht door Jeanne »

Frambozenmousse en witte chocolademousse.
Mama van Yinth3 (21.11.2004), Li3ne (17.09.2006) en Y3no (06.01.2009)
Gebruikersavatar
Nancy
J&J MAURITIUS
Berichten: 5938
Lid geworden op: ma jul 26, 2010 9:01 pm

Bericht door Nancy »

Gesmolten cappuchinocholaderepen mengen met (geslagen) slagroom.
Bekleden met choladepasta (even opwarmen in de magnetron om het beter smeerbaar te maken)
Nancy
mv Milou (2005) en Yara (2008)
Gebruikersavatar
muppet
J&J HAWAII
Berichten: 9645
Lid geworden op: di jul 27, 2010 11:04 am

Bericht door muppet »

- bokkepootjescreme en chocomousse (errug lekker volgens Marc, ik lust het niet)
- mascarpone/kersenjam mengsel en kersenjam
- bokkepootjescreme en kersenjam
Saskia mv Anouk (22-12-2005) en Eline (20-08-2010)

Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
Gebruikersavatar
Hanneke
J&J SANTORINI
Berichten: 2548
Lid geworden op: ma aug 02, 2010 2:28 pm

Bericht door Hanneke »

vullen met bokkepootjesroom en caramel (bebogeen), overgieten met chocolade-ganache (slagroom verwarmen, daarin chocola smelten, iets af laten koelen, goed doorroeren en gieten maar)
mv Steijn (23-10-2001) en Sweder (16-07-2003)
Gast

Bericht door Gast »

En als ik "bekleed" met ganache, moet ik hem dan ook eerst afsmeren met iets of kan die ganache er zo op?
Gebruikersavatar
Hanneke
J&J SANTORINI
Berichten: 2548
Lid geworden op: ma aug 02, 2010 2:28 pm

Bericht door Hanneke »

Ilja schreef:En als ik "bekleed" met ganache, moet ik hem dan ook eerst afsmeren met iets of kan die ganache er zo op?

nee, gewoon gieten :roll: , met een mes een beetje bijsturen/uitsmeren, even iets laten stollen en nog een laagje gieten.
mv Steijn (23-10-2001) en Sweder (16-07-2003)
Gebruikersavatar
vuurvonk
J&J MAURITIUS
Berichten: 5213
Lid geworden op: di jul 27, 2010 1:09 pm

Bericht door vuurvonk »

chocolademouse en kersenvlaaivulling afsmeren met pralinepasta en bekleden met marsepein :D
Frédèrique 20-02-2008 en Yerick 22-08-2013
Gebruikersavatar
muppet
J&J HAWAII
Berichten: 9645
Lid geworden op: di jul 27, 2010 11:04 am

Bericht door muppet »

ganache how-to

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi ... p?id=23997

Mijn ervaring is dat je de ganache echt best dik/lobbig mag laten, anders blijf je gieten.
Saskia mv Anouk (22-12-2005) en Eline (20-08-2010)

Als je mij wilt leren kennen, probeer dan niet in de spiegel te kijken.
Suzanne

Bericht door Suzanne »

slagroom op klop-klop en kersenvlaaivulling!
Gebruikersavatar
diane76
J&J SANTORINI
Berichten: 3756
Lid geworden op: ma aug 09, 2010 10:47 am

Bericht door diane76 »

Jaaaa, met ganache! Echt te lekker... En dan slagroom met frambozen erin, jammie!
Groetjes Diane

S erena, feb 2002
M aria, jun 2003
C hiara, nov 2007
E nea, sep 2009
Mir

Bericht door Mir »

Oreokoekjes stampen en mengen met chocolademousse.

Tweede laag met mascarpone in combi met kersenvlaaivulling of lemoncurd.
Sinder

Bericht door Sinder »

monchou zacht en luchtig
kan erin en erop!
maaike
J&J TEXEL
Berichten: 341
Lid geworden op: zo aug 08, 2010 11:41 am

Bericht door maaike »

vullen met een laagje frambozenjam (of de frambozen-bosvruchten jam van ikea) en een laag mascarpone met frambozen (doosje diepvriesframbozen ontdooien, uitlaten lekken, mascarpone loskloppen, beetje jam erdoor, zakje klop-fix en tot slot de frambozen)

ddat os trouwens sowieso mijn favoriete vulling ;-)
maaike mv 3 jongens en een meisje
Imke

Bericht door Imke »

Oh wauw, die oreokoekjes incombinatie met lemoncurd mascarpone, lijkt me echt te lekker!
Plaats reactie